12. Prokupacki filmski festival - ProFiFest 2023

Objavljeno 20 avg 2023 - Admin   |    ProFiFest

Selektori ProFiFesta izabrali su filmove koji će se takmičiti za jednu od nagrada Festivala. Ovi filmovi su kao i predhodnih godina podeljeniu pet kategorija i to kratki igrani, animirani, dokumenarni, eksperimentalni i domaći film.

Preuzmite spisak selektovanih filmova

U zvaničnom programu kratkog metra na 12. ProFiFestu našlo se 30 filmova iz raznih krajeva sveta u trci za jednu od nagrada. Festival će se održati od 6. do 9. septembra 2023. godine, a pored takmičarskog programa, biće prikazan i dokuemntarni film o proslavljenom fudbaleru Duletu Saviću "A, u Londonu muk" rediteljke Branke Bašević Gajić i producenta Olivera Paunovića u kategoriji ženski filmski rukopisi, kao i filmske radionice, razgovori sa autorima i tribine.

 Ove godine će kao i proteklih Festival posetiti brojni gosti iz sveta filma, a publika će moći da uživa u veoma kvalitetnom programu.

Film klub Prokuplje ProFiFest realizuje uz pomoć Ministarstva kulture, grada Prokuplja, Doma kulture i drugih lokalnih sponzora.

 

 

 

 

 

Galerija slika

Film klub PK

Ekukacija dece i mladih o širenju građanske kulture, očuvanju životne sredine i poštovanju različitosti snimanjem i emitovanjem filmova, organizovanjem tribina i radionica pretežno na teritoriji Prokuplja, ali i širom Srbije i celog sveta.

Kontakt

Produkcija video spotova, reklama, filmova, emisija, prezentacija i drugih događaja.

Address: Prokuplje, Serbia
Telephone: +381 63 813 0 714
Facebook: https://www.facebook.com/filmclubprokuplje
Twitter: https://twitter.com/FilmClubPK
E-mail: office@filmclub.org.rs